Teun

Teun 14 juni 2004 – 13 december 2013

In december 2013 hebben wij helaas afscheid moeten nemen van onze boef Teun. We mochten bijna 10 jaar van hem genieten.

In juni 2004 werd Teun geboren. Als puppy vielen we gelijk voor hem. Dat was een lief vriendje voor onze Bowie. Ook een Buizerd Bouvier.
Bowie en Teun zijn in het jaar erna een echt span geworden. Zorgen dan ook toen we in juli het jaar erna plotseling van onze Bowie afscheid moesten nemen. Teun nam op zijn ‘honds’ afscheid van zijn grote vriend en ging verder met zijn leven.
Hij was lief, ondeugend, aanhankelijk en op zijn tijd eigenwijs. Teun ging vaak mee op vakantie. Bretagne was favoriet, alleen de autorit ernaar toe vond hij  niet fijn.

We hebben kilometers gewandeld in de velden en bossen hier in de buurt.

Zoals een echte bouvier zorgde Teun voor zijn roedel. We kregen onze eerste poes. In het begin was dit erg spannend, maar na een paar weken waren Teun en Bob (onze poes) onafscheidelijk. Ook toen Belle, onze 2de poes de bende kwam versterken was dat voor Teun geen probleem. In 2013 hebben we onze Twix een ruwhaar teckelteefje gehaald. Teun’s harem is een feit. Teun en Twix zijn vanaf het begin dikke maatjes.

Teun had zo zijn voorkeuren voor vriendschappen, buiten de deur was hij niet met iedereen vriend en dat liet hij goed merken.
In de bijna 10 jaar dat hij bij ons mocht zijn hebben we van hem genoten, van zijn vriendschap en loyaliteit. Met veel verdriet hebben we hem laten gaan….